//cdnus.globalso.com/wilsoncashmere/75e4fbb3.jpg
//cdnus.globalso.com/wilsoncashmere/bee60678.jpg
//cdnus.globalso.com/wilsoncashmere/393981eb.jpg

женски работи

/made-in-china-pure-cashmere-sweater-for-ladies-ct20w022-product/
Додатоци

Произведено во Кина Џемпер од чист кашмир за дами CT20W022

Произведено во Кина Џемпер од чист кашмир за дами CT20W022
Разбирање детали
/china-factory-made-100-cashmere-pullover-for-ladies-ct20w018-product/
Додатоци

Кинеската фабрика направи пуловер од 100% кашмир за дами CT20W018

Кинеската фабрика направи пуловер од 100% кашмир за дами CT20W018
Разбирање детали

Истакнати производи

Категории на производи

гаранција за квалитет

за нас

Профил на компанијата:

Вилсон тргување, основана во 2007 година, специјализирана за производство и маркетинг на производи од кашмир. Имаме сопствен синџир на снабдување со суровини, фабрика за предење и плетење, кои ни даваат уникатни предности да им ги понудиме на нашите клиенти овие луксузни производи по поконкурентна цена.

научи повеќе