//cdnus.globalso.com/wilsoncashmere/75e4fbb3.jpg
//cdnus.globalso.com/wilsoncashmere/bee60678.jpg
//cdnus.globalso.com/wilsoncashmere/393981eb.jpg

barang wadon

/made-in-china-pure-cashmere-sweater-for-ladies-ct20w022-product/
Aksesoris

Made in China Pure Cashmere sweater kanggo wanita CT20W022

Made in China Pure Cashmere sweater kanggo wanita CT20W022
Pangerten rincian
/china-factory-made-100-cashmere-pullover-for-ladies-ct20w018-product/
Aksesoris

Pabrik China nggawe pullover Kasmir 100% kanggo wanita CT20W018

Pabrik China nggawe pullover Kasmir 100% kanggo wanita CT20W018
Pangerten rincian

Produk Unggulan

Kategori Produk

jaminan kualitas

bab kita

Profil Perusahaan:

Wilson dagang, diadegaké ing 2007, khusus ing manufaktur lan marketing produk cashmere. Kita duwe rantai pasokan bahan mentah dhewe, pabrik pemintalan lan pabrik nyulam, sing menehi keuntungan unik kanggo nawakake produk mewah iki kanggo para pelanggan kanthi rega sing luwih kompetitif.

sinau liyane